Dino parc – Sleepover – 2022

Anul acesta (2022) Dino Parc Rasnov sarbatoreste 7 ani de la deschidere. Am fost in fiecare an in parc, fara exceptie, iar in unii ani am fost chiar de mai multe ori intr-un an.

Vara aceasta Dino Parc, Lidl si Europa FM s-au unit pentru a organiza spectacole, cautare de comori, premii(ghiozdan, inghetata, lanterna breloc). Activitatile si concursurile campaniei comune se refera la noua atractie din parc: Epoca de Gheata (înghețatei Gelatelli).

Dino parc a revenit si in 2022 cu invitația de a dormi intr-un hotel de miliarde de stele. 😏 Corturi de 2, 3 si 4 persoane.

Fanii mici si mari ai dinozaurilor au ocazia sa viziteze parcul (intrare inclusa pentru 2 zile), sa mearga intr-un tur ghidat noaptea prin parc, sa doarma in cort in parc si sa isi bea ceaiul sau cafeaua cu lapte si croissant.

Preturile pentru experienta Sleepover sunt acelasi ca si anul trecut (80 lei/adult si 60 lei/copil) – link. Rezervarea se face pe mail iar plata cu 3 zile inainte de event. Dinoparc pune la dispozitie corturi de 2, 3 si 4 persoane. Pretul normal pentru acces in parc pentru un adult este 36 de lei. Experienta la cort nu s-a schimbat foarte mult fata de anii trecuti. Anul acesta totusi, sunt mai multi oameni prezenti la sleepover;

Noi activitati

Anul acesta am descoperit mai multe atractii construite si dinozauri mutati pentru a face loc pentru unii noi:

– Lidl, l-a invitat din nou pe Pufarici (ariciul mascota), sa ajute in cautarea recompensei sub forma de inghetata pe bat.

– X si 0 (zero) – una dintre activitatile de la sediul lui Pufarici este X si 0 pe o plansa de 1m pe 1m facuta din lemn; copii se vor putea distra si la final de joc primesc premiu: o lanterna si o inghetata; X si 0 s-a jucat timp de o ora incepand cu ora 10;

– intre sediul Pufarici si EuropaFm, langa cinematograful 360, se gaseste si scena pe care Coloricii si diferiti alti artisti pun in scena spectacole distractive pentru cei mici;

Spectacole

– in functie de ziua cand vizitati parcul, puteti sa va bucurati de spectacole de magie, teatru. De data asta am prins spectacolul Magicianului Robert Tudor, iar Coloricii au facut deschiderea; spectacolul a inceput la ora 12.00.

Epoca Glaciara

Noua zona: Epoca Glaciara, se gaseste in Valea Seismozaurului. Acolo veti gasi asezati in jurul cinematografului in aer liber care ruleaza non-stop filmul: Epoca De Gheata 4; iar in jurul sau veti gasi urmele unei vanatori din acea perioada: Mamuți, oameni preistorici, smilodoni si un cuib cu oua de pterodactyl (perfect pentru un selfie).

– cinematograful in aer liber ruleaza in continuu, pe un mare ecran filmul Ice Age 4

La Raptor – Fast food

La Raptor – fast food-ul care lipsea unui loc ca Dino Parc. Mancarea este foarte importanta in orice parc de distractii. Este locul care lipsea din lista de atractii a parcului. La Raptor gasiti: hot dog, floricele, slush, pizza, cafea, ceai, răcoritoare. Randul de la fast food merge foarte repede. Mancarea este gustoasa, iar cafeaua este facuta la espressor automat cu cafea Illy.

Traseu redeschis – aventura in copaci

– traseul de aventura prin copaci – dupa 2 ani de pandemie in care o parte dintre atractiile parcului au fost inchise, acum toate experientele pot fi incercate din nou, fara restrictii. Traseul e mediu ca dificultate, punand in dificultate chiar si pe unii adulti, insa e scurt; cat sa iti faci o idee daca iti place o astfel de experienta. Cat am stat sa il urmarim, pret de 30 de minute, nu am vazut sa fie nevoie sa intervina cineva ca sa extraga pe cineva de pe circuit. Lipseste in continuare tiroliana – speram ca se va intoarce repede.

In zona Rasnov, Zarnesti, Predeal, Brasov se gasesc multe destinatii turistice in aer liber. Dino Parc poate fi una dintre destinatiile pe care sa le vizitati timp de jumatate de zi. In parcarea parcului se gaseste restaurantul numarul din Rasnov (rating Tripadvisor) – Sergiana. Am fost placut impresionati de meniul cu feluri de mancare traditional romaneasca. Oricat de aglomerat ar fi, au multe locuri, iar timpul de asteptare pentru a fi asezat si apoi pentru a comanda si primi mancarea nu este mare.

Este al 7-lea an consecutiv in care mergem la Dino Parc Rasnov, al 4-lea an consecutiv de cand dormim acolo pe timp de vara si al 3-lea articol despre Dino Parc Rasnov. Pentru experienta Sleepover, am cautat sa mergem mai mereu in perioada sfarsit de iulie, inceput de august ca sa ne bucuram de vremea mai buna.

Alte articole despre experientele noastre la Dino Parc:

Dino parc Rasnov – Sleepover

When in Romania – Dino Parc Rasnov

Night at the museum – Dino parc Rasnov

Leave a comment