Dino Parc Bucuresti – Mostri marini vs Dinozauri expozitie noua 2023-2024

Dino Park București, o expoziție de dinozauri în curtea Muzeului Național de Geologie. 😊

Dino Park București este o expoziție științifico-educațională, care prezintă peste 40 de exemplare de dinozauri, monstri marini, oameni și animale preistorice, toate realizate la scară naturală și dotate cu sisteme mecanice și sonore, care le fac să pară vii. Expoziția este organizată la exterior, in curtea muzeului de Geologie, chiar in Piata Victoriei aici.

Tudor Descopera la Dino Park Bucuresti – Noua expozitie Dinozauri vs Monstri marini 2023-2024

Am ales o zi superbă pentru a ne plimba printre dinozauri și ne-a plăcut maxim.

Foto intrare Dino Park

Pe lângă observarea dinozaurilor in habitatul lor natural de acum milioane de ani, copiii s-au distrat jucănd “v-ați Ascunselea” printre dinozauri, reptile, monstri marini, oameni preistorici, oua de dinozaur sau chiar personaje de desene animate.

Curtea principala

Vizitatorii pot admira și interacționa cu reptilele gigantice, care au trăit pe Pământ cu milioane de ani în urmă, și pot afla informații interesante despre viața și comportamentul lor. Printre atracțiile expoziției se numără:

Monstri marini 🙂 sunt chiar draguti
  • Cinema 9D – un spațiu unde se proiectează filme documentare despre dinozauri, realizate cu efecte speciale.
Cinema 9D
Urca in sa – vei vedea ca dinozaurii sunt blanzi
  • Dino Fossil Dig Site – o zonă unde copiii pot săpa după fosile de dinozauri și să învețe despre metodele de cercetare paleontologică.
Fossil dig site

Expoziția este deschisă zilnic, între orele 10:00 și 18:00, până pe 31 decembrie 2023 si continua si in 2024.

Biletul de intrare costă 25 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii, iar vizitarea expoziției permanente din interiorul muzeului este inclusă în preț, dar pentru activitatile extra trebuie sa achitati un tarif separat:

Cinema3D – 10 lei

Dino Kart – 5 lei 3 minute

Dino ride – 5 lei 3 minute

Fossil dig – gratuit

Acum, Pentru a se putea bucura de spatiul amenajat pentru expozitie, va recomandam sa mergeti cu copiii pasionati de geologie, paleontologie sau dinozauri de pana la 10 ani.

Leave a comment